Arrangementen

Ons familiehotel biedt drie soorten arrangementen aan: Verblijfsarrangementen, Seizoensarrangementen en Sportarrangementen. Door de verscheidenheid in arrangementen is er voor iedereen een passend aanbod te vinden.

Meerdaagse verblijfsarrangementen

Verblijfsarrangementen

Wanneer u besluit om langer dan één dag in ons hotel te verblijven, bieden wij u extra scherpe prijzen aan. De verblijfsarrangementen zijn gebaseerd op een verblijf van twee tot vijf dagen, waarbij u van alle gemakken bent voorzien. Bij aankomst ontvangt u een heerlijk kopje koffie of thee. U krijgt direct het gevoel dat u er even tussenuit bent. Daarnaast is bij deze arrangementen een ontbijtbuffet en drie-gangen diner inbegrepen. Wat wilt u nog meer! Voor meer informatie over de verblijfsarrangementen kunt u terecht op onze pagina met verblijfsarrangementen.

Seizoensarrangementen

Seizoensarrangementen

Buiten onze verblijfsarrangementen hebben wij ook speciale arrangementen die seizoensgebonden zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld in de zomer extra voordelig verblijven in ons familiehotel. Ook hebben wij regelmatig speciale aanbiedingen rondom de feestdagen. De ideale momenten om er even lekker tussenuit te gaan en te genieten van de prachtige omgeving van ons hotel. Hou deze arrangementen goed in de gaten, want er zullen regelmatig nieuwe arrangementen worden toegevoegd. Voor meer informatie kunt u terecht op onze pagina met seizoensarrangementen.

Sportarrangementen

Sportarrangementen

Voor de sportieve bezoekers van ons familiehotel hebben wij speciale sportarrangementen ontwikkeld. Wanneer u graag een potje golf speelt, bent u bij ons aan het goede adres. Ook hebben wij speciale jeu de boules en bridge arrangementen. Voor de sportieve fietsers hebben wij een fietsarrangement. U hoeft niet bang te zijn voor een saai en rustig uitje. Meer weten over de sportarrangementen? Neem een kijkje op onze pagina met sportarrangementen.

Welkom in het hotel

Welkom bij Hotel Engelbarts in ZeddamMidden in het dorp Zeddam, aan de rand van het Montferland, vindt u Familiehotel Engelbarts. Ons hotel biedt alles wat u zich van een verblijf in een familiehotel voorstelt.

Hotel Engelbarts beschikt over 29 kamers die allen voorzien zijn van WC, douche, TV, radio en kluis. Ook beschikken wij over een conversatiezaal en vergaderruimte voor +/- 50 personen.

Arrangementen

Bekijk ons ZomerarrangementBoek nu één van onze arrangementen. Voordelig een paar dagen er tussenuit. U verblijft in ons hotel op basis van halfpension. Diverse arrangementen mogelijk. Vol = Vol!

Bekijk één van onze vele arrangementen


* Excl. toeristenbelasting van €1,- p.p. per dag

Kamer reserveren

U wilt zeker zijn van een kamer? Reserveer dan direct online een kamer.

top